Aylns Kızlar eşim iş kazası geçirdi dikiş atıldı elmacık kemiğinin üstüne göz altına kaşına doktor birşey söylememiş sadece bir hafta sonra dikişlerini aldır demiş pansuman yenilenmeli mi?
AloneMom Aylns yara yeri doğrudan güneşe maruz kalmasın ki izi kalmasın.gecmis olsun.. doktora danışın isterseniz
BabyGroot Aylns 2 günde bir pansuman yaptırın, su değmesin, güneşe maruz kalmasın yara yeri ve sonrasında dikişler alındıktan sonra thiocilline göz pomdı vr yara izi kalmaması için ondan sürün iyi geliyor
Aylns AloneMom plastik cerrahi dikmiş sizce iz kalır mı evde olucaz pansumana gerek varmıdır, çok sağolun
Hilokiiii Aylns pansuman tabiki yenilenmelidir sonuçta hastanede yapılan batikonla yaptıkları için nemli kalacak orası 1 haftada orda ne bakteriler ürer eczanede gazlı bez,flaster ve batikon alıp her gün yenileyin geçmiş olsun 🌸
Hsrtgndz Aylns dikiş mikrop kapıp iltihap olmasın diye pansuman yapılmalı bence birde iz kalmamasi için elma suyu veya elma sirkesi sürün
Aylns Hilokiiii çok sağolun iz kalmaması içim ilerde ne yapılmalıdır sizce , doktor birşey söylememiş ve yazmamış
Aylns Hsrtgndz sağolun doktor birşey söylememiş garip olan o ben yarın özel hastaneye götürüp pansuman yaptırıyım diyorum
Hilokiiii Aylns Contractubex bu kremi öneririm gittiğiniz eczacıya da sorup fikir alın kremin adını söyleyip inşallah kısa sürede geçer günlük pansumanı mutlaka yapmayı ihmal etmeyin 48 saat suyla temastan uzak dursun
Mayisannesi34 Aylns takipçisi olun bu durumun, tekrardan geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Bununla ilgili bir sorun olursa yazabilirsiniz. 😊
Aylns Hilokiiii hangi ürünleri almalıyım. Her dikiş pansuman yapılmalı mı canım aradım özel hastaneyi belki özel dikiş yapılmıştır filan diyor anlamadım gitti