Kbratekin Kızım 8 ay 20 günlük şuan hasta ishal ve ateşi 38,5 arası yemek yediğinnde hemen kakasını yapıyor bilgili anneler bana yardımcı olur mu
Ikrazumra19 Kbratekin gecmis olsun mutlaka doktoea goturun ishal tehlikeli sivi kaybi olur bol sivi verin su veya emzirin birde patates haslayip yedirebilirsiniz
Ceya Kbratekin sorunun için de cvb da var bebeğiniz de hem ateş hem ishal var yapılacak tek şey vakit kaybetmeden doktora gitmek. Belki diş çıkartıyor , belki enfeksiyon bunları almak için de doktorun görmesi lazım
Kbratekin Ceya doktorunu aradım bize ishal ilacı verdi onu aldık işte onu kullanacak eğer geçmezse gelin dedi bir anda oldu ne olduğunu şaşırdım bu gidişle zaten hastaneye gideceğiz çok teşekkür ediyorum
Ceya Kbratekin rica ederim , umarım hemencecik toparlar kuzu. Benim oğlum ateşe bağlı nöbet geçirdi de o yüzden ateş bahsi geçince tutamıyorum kendimi. Bütün bebekler için tedirgin oluyorum 😌
Kbratekin Hilokiiii vallaha iki dakka da bir değiştiriyorum poposu pişik oldu hep ishalden dolayı sildirmiyor bile ağlıyor
T-24 Kbratekin kaka tahlilini yaptırmayı ihmal etmeyin eğer varda tedavi edilmesi gereken bi hastalık
Hilokiiii Kbratekin 10u geçiyorsa test yaptırın bu aralar rota virüsü çok yaygın hale gelmiş Allah korusun daha kötüye gidebilir direk gaita kültürü verin geçmiş olsun inşallah rabbim şifa versin 😌🌸
balannesiii Kbratekin hemen doktora götürmelisin son zamanlarda isal ve ateş covid belirtisi bebeklerde götür ki test vs yapılsın ilac kullan vücudu sıvı kaybetmesin miniğin