Asell2608 Hanımlar sigara kullanıyorm yıllarıdır dişlerimi hergün fırçalayamıyorum bazen baya sarardı ve moralim bozuldu gülesim bile gelmiyo bana en etkili yöntemleri önerirmisnz neler kullanıyosnz
Karpuzbebek Asell2608 merhaba hindistan cevizi yağı ile zerdeçal karışımını biraz bekletip fırçalayınce ve düzenli kullanınca etkisi oluyor
Birkizbiroglan Asell2608 düzenli fırçalama en önemlisi, birde extra olarak her zaman değil yalnız, 1 kaşık tarçın ,diş macunu, ve 3 4 damla limonu macun kıvamına getirin, dişlerinizi fırçalayın.
Akbasrabia Asell2608 clino myn diye bir diş macunu var eczanelerde yada büyük marketlerde üstünde for smokers yazanı harika tavsiye ederim
Dddd Asell2608 haftada 2 defa falan diş fırçasına karbonat üzerine limon sıkıyorum öyle fırçalıyorum diş etlerine zarar verir diyor bazıları ama yıllardır yapıyorum çokda faydası var bembeyaz dişlerim denemenizi tavsiye ederim🤗28 yaşındayım hiç dişçiye gitmedim düzenli yaparım bunu sizede belki faydası olur🤷♀️
Asell2608 Karpuzbebek siz denediniz mi bumu nekadar zerdeçal nekadar Hindistancevizi yağ karıştırıcaz
Karpuzbebek Asell2608 denedim önce biraz sarı oluyor ama geçiyor o. Googledan bakıp yapmıştım bende. Şuan hatırlamıyorum
Deletedmom_50 Asell2608 günde üç kez fırçalanmıyor tabi ki her zaman ama günde iki kere düzenli fırçalayın mutlaka. En etkili yöntem sistematik fırçalama aslında. Bir de biliyorum ki sigaradan sonra o tadı bozmak istemezsiniz ama ağız gargaralarıyla çalkalarsanız, dişi sarartan mine üzerine yapışan nikotini bir nebze temizlersiniz.
Gamzeharun Asell2608 canım hımm bitkiselin siyah karbon diş macunu öneriyorum hatta şiddetle al diyorum benimde hep fırcalamama ragmen hep sarıydı öneri üzerine aldım ve mucize dedm resmen üye oldum hatta bunun için mutlaka dene mutlaka bilgi istersen yardımcı olurum