Emelimsi Kizlar bebegim biberon almiyor yakinda ise baslayacagim. Hem annemin sut verebilmesi hem su-ihlamur vs verebilmem icin alistirma bardagi ya da pipetli bardak alayim diyorum.. sizce hangisini daha kolay alir bebegim? Hangisini tercih etmeliyim?
Sodya Emelimsi pipetli bardagi bilmiyorum ama ben bebegime 2 aylikkenden beri alstirma bardagiyla veriyorum mama veya sagdigim sütü.Cabuk adapte oldu.yumusak uclu alirsaniz rahat eder sanirim
Ozn Emelimsi alıştırma bardağı kullanıyoruz gayet memnunum benim bebeğimde biberon almadı avent in damlamaz alıştırma bardağından aldık şimdi çok güzel şu içiyor 😊
Hfaa Emelimsi aventin pipetli suluğunu tavsiye etmiyorum damlatmaz diye aldık şırıl şırıl akıyıyo. Birde içtikten sonra boğulacak gibi tıkanıyo sanırım akış hızı fazla. Alternatif suluk bakıyorum bende
Sodya Emelimsi bebeğiniz kaç aylık? Ben mamajoo almistim cektikce geliyo ama benim oglum cok hizli cekiyo 5 dk da bitiriyo. Daha yavas akisli isterseniz nuk cok yavas akiyomus.ama onda da sinirlenme ihtimali var :)
Sodya Emelimsi o zaman mamajoo veya avente bakabilirsiniz:) gerci nuk a da bakabilirsiniz aylara göre vardi diye biliyorum . Bütcenize göre karar verirsiniz.
Ozn Emelimsi çektikçe geliyor Birde damağıyla bastırdığında da geliyor yumuşak silikon uçlu 1 tane deliği var