1prens_2prenses Arkadaşlar iyi geceler bebegim 16 aylik ilk defa ayakkabı alıyorum 24 numara aldim ama olur mu acaba 16 aylik bebeği olanlar kac numara giyiyorlar acaba
Mom022 1prens_2prenses benim kızım 2 yaşında 22 giyiyor bilemedim. Ayağı biraz minnak olabilir ama benim de 34 çünkü
VERA19 1prens_2prenses Markadan markaya göre değişebiliyor da,24 benim kızımın 15.aydan itibaren giydiği ayakkabıları☺️
Hohomoromu 1prens_2prenses 16 ay için 24 numara büyük tabi bebegnzn ayağı fazla büyük değilse 2 yaş numarası 24
1prens_2prenses Mom022 evde vardı bir tane 22 numara o olmadi o yuzden 24 istedim ama insallah büyük olmaz
1prens_2prenses VERA19 öyle mi valla bende heves edip aldim giyer diye ama olur insallah bakalim nasil gelecek
_mercanligunler 1prens_2prenses yürüme ayakkabısı değilde beyaz yumuşak ayakkabı almıştık ordan 20 numara o da , bu dediğim civilin yani 20 tam oldu cok az giyebilecek o yüzden 21
Swtlna 1prens_2prenses ayakkabı netten zor iş, tavsiyem, bebeğinizin ayağını ölçün beden tablosuna karşılık gelen numarayı alın genelde uyuyor
1prens_2prenses _mercanligunler anladım tsk ederim olmazsa değiştiririm yada kalır sonra giyer bi gelsin bakayim once