Aselim_ Merhaba kızlar 2 aylık kızım var boynu pişik oldu temizlerken çok ağlıyor. günlerdir düzgün uyuyamıyor sanırım canı acıyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu ve önerirsiniz, nasıl geçer ?
YoldasYilmaz Aselim_ yıkayın ve pişik kremini sürün kuruduktan sonra ama silmeyin daha cok tahriş edebilir
Damla29 Aselim_ pişik olduguna eminmisin benim oğlumda boyunları agız kenarları pişik gibiydi doktor atopik dermatit dedi krem verdi birsürü resim atabilirsen eger bakalım burdan
Artugunannesi_ Aselim_ aynı sorun bizde de oldu doktorumuz bize Bepantol sendiderm önerdi alıp deneyin faydası oldu benim bebeğime
EdaEla23 Hala yaşıyoruz kızım 6 aylık Doktorumuz olur normal demişti kullandığınız pişik kreminden sürün iyi geliyor önce silin temizleyin öyle sürün
1prensAnnesii Aselim_ ılık su ve pamuk ile sürekli temizleyin ve kuru kalmasına dikkat edin travazol veya hametan iyi gelebilir öncelik pişigin geçmesini sağlayın daha sonra pişik önleyici krem kullanın geçmiş olsun
Deva_hatun Benim kizimda kilodan dolayı sürekli kırmızı pişik oluyor. Hakikî zeytinyağ sürüyorum pamukla hemen sönüyor valla denemenizi tavsiye ederim
Dobis Aselim_ benim bebeğimde de ara ara oluyor.muhtemelen bebeğiniz salya akıtmaya başladı.orası ıslak kalırsa pişik oluyor.sürtmeden nazikçe kurulamanız gerekiyor.benim doktorum pişik kremi sürmemi önermişti o şekilde geçmişti.geçmiş olsun 🙏