Kbra3- Benim oğlum 8 aylık ama hala desteksiz oturamıyor ve henüz dişimiz de çıkmadı sizce normal mi sizinkiler nasıl
Makbussmete Kbra3- d vitaminine baktırabilrisniz tabi bireysel farklılıklar olabilir ama d vitamini de kas iskelet gelişiminde önemliymiş
Edanurdg Kbra3- tam 8 aylıkken bende telaş etmeue başlamıştım 9aya kadar destesiz oturmazsa doktor görmesi gerekliymiş diye ama sürekli çalışma yaptık 8ay 1 haftalık olduğunda desteksiz oturmaya başladı uzun uzunn oturtun ve kitap okuyun oyun oynayın
KoalasMom Kbra3- 9 aya kadar normal diye biliyorum, 7 ay 17 günlük oğlum henüz dişi çıkmadı desteksiz oturuyor
meltemustafaras Kbra3- Senin tatlı yavrunada maşallah desteksiz oturuyo oğlum mama sandalyesinde alıştı yardım oldu ona
Esifet Kbra3- 11 aylığız hiç dişimiz yok. 5 aylıkken oturmaya başladı 6 aylıkken desteksiz oturdu. Benimki hevesliydi diye bence erkenden halletti normal kabul ediliyor 8 ay. Her çocuk kendine özel bi anda herşey oluyor sıkmayın canınızı💜
Edanurdg Kbra3- ayrıca kızımın dişide 10 aylık olmasına 1 hafta kala çıktı diş için sıkıntı yok daha ama oturma çalışmaları yapın bence