Mervebtnrr Kızlar arı mama çok mu kilo aldırıyor bebeklere hep öyle deniliyor bnde cesaret edip alamıyorum çok kilo da iyi degil
MiracAlpinveUmutunAnnesi Mervebtnrr yok canım benim oğlum yiyo 14aylık zaten kilosu onden gidiyo bebekken de oyleydi yani oyle şişme falan olmadı
Mervebtnrr MiracAlpinveUmutunAnnesi anladm cnm kızım 4 ay 10 günlük kaşık mamalar denedim kabız yaptı bide arı mama denemek istiyorm. Mamaları sulu yapmama rağmen zor yaptı acaba kan damlasi mı yaptı bilemedim teşekkür ederim
MiracAlpinveUmutunAnnesi Mervebtnrr kan damlası da kabız yapiyo diyorlar ama arı mama da yapiyo doktor tavsiyesiyle mi veriyosun arı mama yedirirsem bol su iciriyorum ben senin bebis daha küçük su vermek için
Mervebtnrr MiracAlpinveUmutunAnnesi benim doktorum doğduğundan beri su verdirtiriyo bana hem mama hem anne sutu olarak besleniyo. Ari mama hiç denemedim sağlık ocağı kan damlası verdi yeni ondan galiba
MelikeHayrunnisa Merhabalar kızlar. Doktor ya da sağlık ocağındaki hemşire bize kan damlası vermedi diğer kızlarımda vermişlerdi. İstemeli miyim??🤔
Mervebtnrr MelikeHayrunnisa 4 ay 10 gunluk canim bnde biraz once verdim cok sevdi ama iste pirinç unu olduğu için arada veririm birden kilo yapar diye endiseliyim