Yeliz Nebis açık bırakın hava alsın daha hızlı iyileşir. Bide öne eğilerel değil geriye yaslanarak emzirin. Aşağıdaki linkte olduğu gibi https://www.instagram.com/p/BkP0clulp4M/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=r9rcazgfgsuv
Selinzeynep Nebis Zaman zaman zaman.. Lansinoh kremi sür Ve bol bol emzir alışsın göğsün ben çok çektim ne kullandımsa hepsi sadece kısa sürede geçici oldu.Umarım bir an önce iyileşir 🙏🏻
Nebis Yeliz baglanti bende acilmiyor cok dikkat ediyorum kol altina yastik aliyorum ayaklarim uzun duruyor ama ise yaramadi umarim cabuk gecer
Gzdgzdd Valla 21 gün oldu doğum yapalı hala acıyor. Ama ilk aldığında daha sonra geçiyor. Ya ben bağışıklık kazandım yada yavaş geçiyor. Deri yapısına göre değişiyor sanırım iyileşme süreci. Herşeyi denedim şimdi balı deniyorum bakalım. Doğumda çektiğim sancı bu acının yanında hiç bişeymiş diyebilirim 🙈
EmineA Bacoderm antibiyotikli bir krem ve çok etkili 4 5 güne hiç bir şeyin kalmaz ALLAH’ın izniyle ama kulanırsan çocuğa meme vermeden önce iyice sil o şekilde sakın verme canım
BurcuEymenFikret Nebis silverette aldım. Gerçekten işe yarıyo yani. Bunu kullanmasaydım şimdiye kopmuştu sanırım göğüs uçlarım. Lansınoh krem kullandım oncesınde oda kurutuyodu kabuk kabuk yapıyodu
Fulyademet Aventin silikon göğüs ucunu almanı tavsiye ederim emziriken takıyorsun ne acı ne sızı hiç birşey olmuyor ben çok çektim göğüs ucu yarasından
Gmzhrn Nebis kesinlikle zeytinyağı sür ve mutfakta kullandıpun streçi kes göğüsğne iki ayrı parça şeklinde kapat. Her emzirmeden snra yap. Kuru kalmasn hiç. Benm gectı coksukur. Yoksa kızım emerken acıda knu sıkmak tan korkuyordum. O kadar kötüydü