Karali Hanımlar idrar yolları için Zimaks şurup, ishal içinde Reflor toz verdi doktorumuz bebeğim 5ay 10 günlük daha önce bunları kullanan var mı 😕
DefneRana3881 Karali biz 3 aylıktık kullandığımızda bi sıkıntı olmadı şükür önce şişeyi iyice salla tozu dağılsın sonra kaynamış soğuk suyu biraz ekle tozu içinde çöz daha sonra üzerindeki çizgiye kadar su ekle iyice çalkala homojen olana kadr sonra içirirsn
Funda86 Karali o probiyotik.ek gida vermiyorsanız sütünüze veya mamasına katabilirsiniz.süt alerjiniz varsa reflor uygun değil
Karali Funda86 sütümü sağıp ona karıştırsam olur mu peki o paketin hepsini mi karıştıracağım ölçüler nasıl olacak nettede bişi yazmıyor bebeklerde kullanımla alakalı o yüzden sordum
Oykuemir Karali 3 aylikken 1 cay kasigi suya paketn ceyregini karistirp ver demsti dr biberona bir cay kasigi su paketnde ceyregini ekeyip iyice karisyirdiktan sonra yudum yudum vermstm
Karali Oykuemir çok teşekkür ederim sağolun bende bi cevap gelmeyince verememiştim peki bebekte ne gibi haller oluyor yani bebeğinizde olmuş muydu
Funda86 Karali bu arada süt çocuğuna kullanmadim ben reflörü ilk oğlumda 1 yasindan sonra kullanmiştim