Aysenurbuglem Arkadaşlar bebeğim 3 ay 5 günlük acaba kundağı ne zaman bıraktırmalıyım.. Ellerini kıpırdatarak kendini uyandırıyor.. Kundağı bırakmak istemiyorum şuan ama ilerde alışıp hep kundak istemesinden korkuyorumm. Komu hakkında bilgi verirmisiniz..
Mom070 Aysenurbuglem 7. Ayda bıraktım ben. Sonrasında sanki kundak varmış gibi ellerini yanda birleştirdim uyuduktan sonrada bıraktım alıştı hemen.
busrasilra14 Aysenurbuglem camim ben hic yapmadim ama bebegim kendini uyandirmiyordu. Eger uyandiriyorsa hala kendini bence yap yani devam et. Uyku kalitesi dusmesin. Tibbi olarak net bilmiyorum ama mantiken uyku egitimleri bile 4. Aydan sonra basliyor ben olsam 5. Aya kadar yapar uyku saatlerini oturtur oyle birakirdim
Asafveannesi68 Aysenurbuglem Yok korkma alışmıyor bizimki altı aylık aynı kendini uyandırıyordu 5. Ayda bıraktık kundağı üstelik kendi istedi artık istemiyodu kundak yapınca ağlıyordu çıkarıyordu kollarını bi zaman sonra istemiyorlar zaten sen istemeyene kadar devam et zaten en fazla 5. 6. Aya kadar yaptırır 😊
Cherryblossom Aysenurbuglem 4.ayı gecmesin dedi doktorumuz. Bi süre sonra alışıyorlar ne kadar erken o kadar iyi bırakmak sonra 4 ay atagında uyku bozuluyor hepten perisanlık🙁
Sutlac11 Aysenurbuglem 5 de birden bıraktım az daha tutun isterseniz daha hareketlerini kontrol edemiyor🙂
Cherryblossom Aysenurbuglem aynen uzun sure hareket kabiliyetini kısıtlar dönme basladigi zaman 4 ay civari bırakmak lazim