Geylani Merhba anneler kizimin bir gözü hep capaklaniyor gecmiyor bir türlü ne yapacam bilmiyorum ayni durumu.yasayan.var mi.nasil gecti
turansmom Geylani pamuğa biraz sütünüzden damlatın onunla silin , bizimki hep öyle geçti kremler ise yaramadi
[silindi] Geylani göz kanalları tıkalı oldugu icindir eczaneye söyleyip damla alın anında geçiriyor 2. Bebegim var ilkinde de öyle yaptım bunda da geçen oldu şuan 38 günlük gene damla geçirdi
Yfu Geylani Benim bebeğim de öyle, doktora götürdüm gözyaşı kanalı tıkanmış. 1 damla 1 krem verdiler, 1 hafta kullanmadım dün bakıldı baya bir açılma olmuş gün daha kullanın dediler.
Geylani Dygu21 gecti mi sizde bizim bir gozu gecti biri kaldi ve aşırı capaklaniyor artık sile sile gozune zarar vermeye.korkuyorum
Minik1anne Dygu21 anne sütünün çoğu şeye faydası var cidden ben kızımda pişik olmuştu kremi kalmamıştı sürdüm anne sütünden geçti burun tıkanıklığı içinde damlattım burnuna açıyordu hatta doktorum ne kullanıyorsun burun için demişti anne sütü diyince tamam güzel demişti. Göz içinde duydum bende🌸
Dygu21 [silindi] yaşadığımı ve tecrübemi söylüyorum ister yapar ister yapmaz kendi tercihi ben denedim işe yaradı ve bunu yapmam için bana söyleyen doktorumuz kendisi profösör. Siz nane olalar gördüyseniz uygulamazsınız
Dygu21 Geylani yumuşak bir pamukla silin günde 2 3 defa bizim bi gözünde vardı geçti sonra tekrar oldu tekrar sildik cok sükür 3 aylık oldu daha da çıkmadı
gocebebirbayan Geylani ben yaşıyorum 3 aylık olmak üzereyiz bir kaç gün kaldı. 1 aydır çapaklanıyor geçmiyor , doktor damla verdi yine geçmedi. Doğduğunda oluyordu ama geçmişti şimdi niye böyle bende anlamıyorum. 😕
Dygu21 gocebebirbayan bende doktorumuzun tavsiyesiyle denedim pamuğa sürüp sildim 1 hafta her gün yaptım geçti bi süre sonra gene oldu gene yaptım tamamen geçti
antikoalababy Geylani anne sütü damlatıp biraz bekledikten sonra bir pamuk ile kaynamış soğumuş su ile siliyordum, 1 gecede geçmişti 🌹
Cicek_Gokce46 Geylani kafasını üşütüyorsanız ondan geçmez şapkasını sürekli takın üşümesin ayrıca süt falan damlatmayın kör eder Allah korusun
antikoalababy gocebebirbayan ilaç veriyor dr bunun için . İstersenşz bi uzmana görünün çok geçmiş olsun canım
Burrcin Geylani bizimde aynıydı doktor tobsin adında bir göz damlası verdi hiç bişey kalmadı öok şükür