gocebebirbayan Kızlar bazasız tek kişilik yatak fiyatı ne kadar bilgisi olan var mı? 400 tl yı aşmasın istiyorum ama var mı bilmiyorum 😕
3children1mom gocebebirbayan Biz kızıma daha bi kac oldu alalı arkadaşıydı esimin toplu aldik yatak baza başlık seklinde 2100 falandı. Yasağı cok güzel yuksek bayagi bambu Tek yatak fiyatı 850 tl demişti galiba🙄 400 e bulmak zor biraz küçük 60*lik yataklar anca o kadar🥴
gocebebirbayan Minik_Hanim baktım da marka bulamadım. Değişik markalar var güvenemiyorum ki. Belki uygun iyi bir marka bilen vardır diye dedim
Minik_Hanim gocebebirbayan ben oyle uygun fiyatlı urun ararken trendyola girip yorumlara bakarak karar veriyorum belki size de fikir olur
gocebebirbayan Minik_Hanim daha önce bu şekilde bir kaç ürün sipariş vermiştim ama uzun süreli olmadı canım kullanımı. 😕
3children1mom gocebebirbayan Kuzum 2. El bak o zaman bazen sıfır ürün cok uyguna geliyor bazen 2 ya da 3 defa anca yatilmis oluyor site adi veremiyorum ama bir cocuk sitesi var tutumlu die bisey 🥴