Yagmursonrasitoprakkokusu Buse60 kabızlık ne kelime çocuğum gazdan mahvolmuştu. Başta anlayamadım ben de, buraya sordum meğer ondan kaynaklıymış. İçinde paraben var. Ben kullanmayı bırakır bırakmaz bebeğim rahatladı
turansmom Buse60 Kesinlikle kabız yapıyor onun yerine oceanda kullanmayin icindeki demir emilimi iyi degil cok araştırdim sadece adı var oceanın yani. En iyisi sidefer ve ferro sanol
Aygldgnc Buse60 içinde paraben var kullanmanızı hiç önermiyorum ben onun yerine kan ilacımı bestiron kullanıyorum hem içeriği çok temiz hemde portakal tadı var kızım severek içiyor
Yagmursonrasitoprakkokusu Buse60 başlamadıysanız hiç başlamayın derim. Yeni bi ilaç araştırın. Buradaki anneler yardımcı olur size mutlaka bu konuda. Ben şu an herhangi bi demir ilacı kullanmıyorum çünkü
Elmalikurabiye13 Kullanmayin disler icin zararli cabuk curutuyor. Onun yerine ocean microfer kullanın.
Ayse9090 Buse60 kullanmadm çünkü doktorum asla önermedi içerisinde paraben var üzerini okusaydınız KEske ebe bana kabızlık yaparsa bırak dedi ben kullanmayacağım söylemiştim bence hemen bırakın