Nefes1490 İyi akşamlar kizlar aranızda çalışan annenin aldığı doğum ücreti var ya onu alan var mı varsa nasıl alıyoruz parça parça mi yatiyo nasıl oluyor
Defnosums Nefes1490 Canım ben aldım doğumdan önce rapor alıyorsun ve çalıştığın yere veriyorsun birde doğumdan sonra yaptıysan eğer tarih itibariyle yatıyor e develtten işsizlik analık diy gorebilirsin
Elif1010 Nefes1490 2 sefer de aldım 3 bin bilmem kaç bir yattı 2. 4 bin küsürlüydü iş yerin onay verdiği an yatıyor e devletten takip edebilirsin orda ödendi yazıyordu PTT’den çekiyordum
Cemrex Nefes1490 eğer sgk li çalışıyorsanız raporlu olduğunuz gün için dogum parası alırsınız. Haricî olarak devletin çalışana da çalışmayana da verdgi analık ve süt parası var . Ihtiyaç olsun olmasın herkezin alabildiği para. Bu 2 ücret icin kaymakamlığa başvurmanız gerekiyor.
askanne10 Herkese veriliyor ben başvurmam daha çok ihtiyaç duyan alsın istiyorum bana ayrılacak bütçe şu an çok ihtiyaç duyana verilsin ve süt parası da var kaymakamlık sosyal hizmet veriyor
WillyWonka askanne10 çalışan annelere verilen para sizin maaşınız zaten.yardım değil ki.siz almayinca başka birine gitmiyor yani
Adigee askanne10 sizin gibi almayan o kadar cok kisi varki milyarlarca lira… ben hic sanmiyorum alinmayan paralari ihtiyac sahiplerine verdiklerini.
kahvekokusuu askanne10 calisan annelere verilen para sizin calisamadiginiz dönem icin verilen para yani rapor ucreti gibi bisey baska birine gitmez yani
AmazonMom ruzzzzzz canım ben aldım 7214 lira yattı üç kuruş değil çalışan anneye doğum rapor parası analık parası olarak geçiyır doğumdan hemen sonra hastaneden dopum raporu alıyorsun çalıştığını söylüyorsun o raporu iş yerine veriyorsun muhasebeci sgk ya gönderip işletiyor ve doğum iznin bitince paran yatıyor ptt ye doğum öncesi 1500 yattı sonrasıda 7214 yattı Nefes1490
Nefes1490 AmazonMom tesekkr edrm tabiki bencede öyle sonuçta calsiyrz annelk durumumz olunca hakkımız bu bizim peki kaç aylık rapora o kadar yattı kbkma merakmdan soruyrm yalns anlma
Aselina0319 ruzzzzzz doğum parası o ama burda bahsedilen çalışan annelerin doğum izninde olduğu zaman aldığı doğum parasından bahsediliyor çalışmadığı dönemi alıyor yani