Merveeeeeee0901 Kızlar acil yardımm! Gögüs ucumdan kan geliyor yara oldugu için bu durumda emzirmelimiyim bebeğime bişey olur mu
aybkkara Merveeeeeee0901 ben onu çok yaşadım. Bebek çok fazla kanlı gelince hepsini geri kusuyor. Kanlıyı midesi kabul etmiyor yani. Ama insan kanlı kanlı emzirmek istemiyorum çok arada kalınan bir durum.
Lilav21 Merveeeeeee0901 ne olursa olsun emzir demişti doktorumuz 🥺 emzirmeden önce yıkayıp emziriyordum,emzirmeyi kesersen her emmdiğinde tekrar başa sarar yine yara olur 🥺 zor acılı bi süreç 3 gün boyunca ağlayarak emziriyordum resmen
Neyinvarkuzum Merveeeeeee0901 sağlık ocagna git deri merhemi veriyo doktor sürdükten sonra bebeğe verirken yıkıyosun öyle veriyorsun inanlmaz faydalı benm göğsüm mahvolmustu bu ilaçlar kurtardı ve her emzirme de mutlaka lanolin içeren krem kullan ve tabiki en onemlisi bebek ağlarken agzni tamamen açtığı an göğüs ucunu agzna almasını sagla dirsegnle bebeğinin başını iyice göğsüne yasla ne kdar doğru emzirirsen okdar çabuk geçer😂rabbim yardmcn olsun acil şifa diliyorum🥰
Merveeeeeee0901 Lilav21 emzirdim ama acıdan öldüm diyebilirim kusması olmadı şükür ama gördüğümde kanı aklım gitti ne zaman gecicek bu yaralar cıldırmak üzereyim ya 1 bucuk aylık olduk hala gögüslerim yara icinde can cekişiyorum resmen
Masalimiz Ben bunun için genel cerraha bile gitti çünkü göğüslerim mahvolmuştu yara kan çatlak ne ararsan vardı 1 hafta falan geçene kadar sağıp verdim sütümü böylelikle geçti ama dikkat et emzir arada memeyi unutmasın reddetmesin bide
Merveeeeeee0901 Masalimiz emziriyorum ama bu yaralar nasıl gecicek kesin Bi cözümü yok mu ya zeytinyağı krem ne varsa denedim siz nasıl geçirdiniz yaralarınızı
Masalimiz Merveeeeeee0901 sağarak verebilirsin bir süre çünkü bebek sürekli emdiği için ilaç da etki etmiyordu ben öyle yaptım
Merveeeeeee0901 Neyinvarkuzum suan gögüs ucu kullanıyorum yaralarımdan dolayı zaten diger türlü emzirmek benim için faica olabiliyor 😊 cok teşekkür ederim 🙏
Neyinvarkuzum Merveeeeeee0901 evet ben inanlmaz acıyla ağlaya ağlaya emzirdim kızımı. Ağıtlarma yanmdaki insanlarda agliyodu pes etmedim emzirdim şuan 3 aylık o günler aklma bile gelmiyo. Pes etme bebeğin herşey daha değerli 🥰