Zeytin_cekirdegi Merhabalar kızlar 4 sene önce aldığım shafer marka tenceremin cam kapağı tabiri caizse çatır çatır çatladı valla.eşim vidasını sıkıştırırken fazla sıkıştırdığı için oldu.ne yapabilirim nasıl tamir ettirebilirm nereler yapar bu işi yardım edin lütfen
Mom022 Zeytin_cekirdegi ayynen benim de öyle oldu güya 10 yıllık garantili dediler ama değiştirmediler. Ben de başka tencereden kapak uydurdum 😑
zarifbirhanim Zeytin_cekirdegi Benimde shafer marka tenceremin kapağı düştü tuzla buz oldu. Başka tencere kapağını kullanıyorum artık
Seyma005 Zeytin_cekirdegi benim karaca vardı aynı şekilde eşim sıkıştırırken kırıldı güç gösterisi yapıyorlar sanki😀 gittik karacaya aynı tencerenin kapağını aldık belli bir ücret karşılığında
Girisimci Zeytin_cekirdegi benim annem pazarda yaptırmıştı dış çemberine uygun yeni cam takmışlardı. Birebir😂
Zeytin_cekirdegi Seyma005 aynn güç gösterisi heralde 😅aslında içimden geçti çok sıkıştıryor umarım kırılmaz diye ama keşke dıştan düşünseymişim😄
zarifbirhanim Zeytin_cekirdegi Şubelere sormadım. Ama internette ölçüye göre kapaklar satılıyor kuzu bakabilirsin
Derinmevzu20 Zeytin_cekirdegi tencere satan her yerde bulabilirsiniz diye biliyorum. İsterseniz Karacanında sitesinde parça satışı yapılıyordu bir ara inceleyin siteyi isterseniz. Bize Demir kısmını yani tutulan yerini götürün tencere kapağına monteletirsiniz demişlerdi .
Gtfa290121 Zeytin_cekirdegi benimde oldu ama ben trendyoldan tencerenin ölçüsüne göre kapaklar aldım cam olanlardan iki haftadır gayet memnunum