Aysenurrt Arkadaşlar gazı olan bebişlere neler kullanıyorsunuz acil yardım lütfen ,gaz damlası masaj vs tavsiyesi olanlar 🙏
Serrax Aysenurrt symbiosys diye probiyotik bağırsak düzenleyici damla kullanıyoruz biz. 36 günlük oğlum. Aşırı gazlı değil çok şükür. Ya da daha erken mi bilmiyorum tabii. Rezene çayı içiyorum her gün 1 tane. Gaz yapan şeyler yediğimde 1 çay kaşığı kimyonu ağzıma atıp su içiyorum peşinden. İlk kızımda gaz bastırdığında kimyon çayı verirdim 1-2 çay kaşığı kadar.
Aysenurrt Serrax bizde 43 günlüğüz bi 10 gün önce kadar başladı gaz sancıları bebeğimin asla baş edemiyorum çok ağlıyor geceleri ne kullandıysam fayda etmedi
Sedauznr Aysenurrt Bitek metsilden fayda gördüm, sap simlex biogai vs kullandik ama metsil etkili oldu
Aysenurrt Sedauznr zamanla mı etki gösteriyor yoksa hemen mi aceleci mi davranıyorum etki göstermesi için acaba
Sedauznr Aysenurrt valla biraz bebeklede alakalı , annenin yedigi ictigi ile de alakalı, bazen ne yapsaniz bos gelir, biz 9 ay gaz sancisi çekmiştik , metsil biraz rahatlatiyordu