Tugba6868 Merhaba benim 1 aylık bir kızım var ve anne sütü alıyor ama bir kez gece Aptamil mama veriyorum fakat çok gazlı bir bebek olduğu için mama.onerisiil almak istiyorum sizden sizce hangi mamalar.gaz yapmaz
ikizlerinannesi2985 Tugba6868 sma! Aptamil bizde de gaz yaptı. Doktorum sma yı önerdi. 2 bebeğimde de ne gaz sorunu ne kabızlık var çok şükür
Zafsim0801 Bebesaaaa bende yaklaşık 1 haftadir kullaniyorum severek iciyo sorun yok ama bazen kipkirmizi oluyo kendini sıkiyoooo gaz çıkartırken ve ağızdan fazla gaz cikartmiyoruz sizdede olemi
Zafsim0801 Tugba6868 ya aynı dueum şuanda bendede var Aptamil veriyorum bıraktım Bebelac Gold aldım çok güzel iciyo ama ki arada kıpkırmızı oluyo sikiyo kendini nedendi diyorum ya
Bebesaaaa Zafsim0801 aptamilden geçtim ama hayır kendi kendine çıkarıyor hatta ters yatırıyorum sırtına pat pat yapıorum bi bakıyorum çıkmış kiloda aldırıyor aptamil içince çabuk acıkıyordu kızım
Zafsim0801 Bebesaaaa bende ters çevirerek denim çok kararsız kaldım acaba bide hipp mi.denimmm. Diye kendini sikmasiii canımı sikiyooo