Mavilimonn Merhaba anneler, sünnet için uygun zaman nedir ve hangi bölüme randevu alınır sünnet öncesi muayene nerde yapılıyor hangi bölümde falan ne zaman iyileşir bakımı nasıldır engin bilgileriniz lazım😊😊
turansmom Mavilimonn Sünnet icin en uygun zaman bana göre dogdugu gun ama sıkintiları vardı 3 aylik olunca yaptırdim mecburen. Sünnet icin urolojiden randövü alıp gösteriyorsunuz eger bir sıkintısı yoksa doktorunuz sünnet tarihi veriyor. İyilesmeside eger yürümüyorsa 1 hafta, yüruyorsa kimi bebekte daha uzun ve acılı geciyor malesef.
etipuf Mavilimonn ben daha erken yaptırcaktım fakat doğduğunda yoğunbakımda kaldı geçen hafta cumartesi 40 ımızı sünnet olarak çıkardık bugün kontrolümüz vardı herşey güzel dedi geçmiş artık pansumanda yapmayın dedi üroloji doktoruna götürmeniz gerekiyor
Prensinannesii Mavilimonn 40 çıkmadan ma çıkmadan bence en uygun zaman çoçuk cerrahi veya üroloji ama genelde cerrrah olur bakımı. Verilen kremi kullanıyorsunuz üzerine karton bardağı kesip koymak daha iyi oluyor
Mavilimonn turansmom yaaa bana 2 3 günde falan geçiyor dediler 45 günlüğüz ve hareketli bi bebek ilerde hiç durmazsa geç iyileşirse diye korkuyorum
turansmom Mavilimonn Evet dogru 2 3 gune acısı sancısı geciyor ama yaranin tamamen iyileşmesi yine nerden baksan 1 haftayı buluyor. Zaten 15 dakikalik işlem oluyorsunuz ve eve geliyorsunuz kimisininki hic acili gecmiyor mesela bizimkinin hic agladıgını hatirlamıyorum sonrasında🤔
etipuf Mavilimonn yok hayır 10 bçkta yatışımız yapıldı 11 de ameliyata girdi 11 buçkta çıktı 12 de hastaneden çıktık