yemekseverdiyetsevmez Hanımlsr oğlumun b12si 226 çıkyı alt sınır 293 dodex verdi ama bunu 2 ay düzenli kullan dedi her güne 1 ampul mu öyleyse çok değil mi 1000 mg ne yapacağım
biregesevdasi yemekseverdiyetsevmez bizimde eksik çıktı biz bir ampülün yarısını kullanıyoruz bugun başldık. 2 hafta boyunca 5 gün sonra 1 hafta boyunca 3 gün en son olarak haftada 1 şeklinde kullanıcaz (6 aylık)
Prensesannesii93 yemekseverdiyetsevmez bizim de eksik çıkmıştı ocean verdi dil altına sıkılması gerekiyormuş , ben 1 ayda düzenli kullandım ve her gün mutlaka ya omlet ya çorbasına katıp yumurta verdim et verdim ceviz verdim baya yükseldi tavsiye ederim size de
biregesevdasi yemekseverdiyetsevmez daha bugün başladık yarısını çay kaşığına döküp verdim diğer yarısını ayırdım eşim gelsin ona sorucam napim atayım mı kullanayım mı diye . 194 çıktı.
biregesevdasi Benibisall öyle mi yapayım bende internete yazdım bi sonuç bulamamıştım teşekkürler ☺️☺️
Alparslan_1008 Oğlumun da b12 eksik çıktı doktor bize ocean b12 sprey verdi haftada 2 kere 1 fıs dedi bende kullancakmışım tabi senden geliyordur büyük ihtimalle dedi
Canimbebegim yemekseverdiyetsevmez merhaba arastirirken sizin gonderinize dnek geldim de benim oğlumun da eksik denwlee yapiyorsunuz dengelemek icin
yemekseverdiyetsevmez Canimbebegim canım venatura b12 kullandım şimdi tekrar tahlil vereceğiz kemik suyu kuzu kıyma vs veriyorum