basakgolbasi Busevedat2501 bebeğim 3 aylıkken neredeyse hiç uyumuyordu 4.aydan sonra uyku düzeni oluşmaya başlamıştı. Ama uzmanlar yenidoğan döneminde 4-5 uyku öneriyor
Minico Busevedat2501 şuan uyku düzenimiz aşırı bozuldu gündüz uykumuz öyle çok uzun süreli değildi zaten ama 3-4 kez uyurdu, gece beslenmeye uyandırdı şimdi uyku öncesi ağlamalar uykuya direnmeler basladi
Busevedat2501 bir5_can aglıyor uyumak istiyor kısa kısa uyuyor gece 12 de geçiyor gece uykusuna o zamana kadar bölük pçrçük bir çok kez uyuyor
bir5_can Minico benimki de aynı o kadar ağlıyor ki ama ben bir şekilde huysuzluk yapmasına engel olup uyutuyorum pes etme ağlasın uyumamak için ağlıyor aslında çok uykuları var ama işte mutlaka gün içinde diren uyut ondan huysuz Canım
Minico bir5_can aynen öyle uyku sıkıştırdığı için ağlıyor gözleri Bayık Bayık bende direniyorum napayım ağlıyor ama onun iyiliği için uğraşıyorum tabi onu uyutup daldırana kadar ben perişan oluyor orası ayrı 🤷
Annekizz Busevedat2501 Öğlen 11de uyanıyor 1 saat uyanık kalıyor 1 saat uyuyor gün içinde öyle 1 saat uyur 1 saat uyanık kalır akşam 7ye kadar böyle böyle akşam 7den sonra şekerleme olarak uyuyor gece 12de gece uykusuna yatıyor