verysadmom Hanımlar merhaba. 10 aylık kızım var. İlk 4 ay mama&meme olarak ilerledik. Şimdi sadece emiyor mama istemiyor. Oruçtan sanırım sütümün azaldığını hissediyorum. Devam sütüne nasıl alıştırdınız, ilk süt içirme Tecrübelerinizi paylaşır mısınız.
nur-nr_123 verysadmom canm içine pekmez koydum bn biraz hem biberonda tutmuyordu o sayede hem biberon tuttu hem süt iciyor
ikizlerinannesi2985 verysadmom bebiş ne güzel emiyormuş mama istemiyormuş. Mamaya alıştırmak yerine oruç tutmasanız da sütünüz artsa daha güzel olmaz mı? Aah keşke benim öyle sütüm olsa😔
Dasbaby verysadmom İslam dini zorluk dini değil. Ben ilk gün tuttum emziriyorum. Elim ayağam titredi kendimden geçtim.😔Bence tutma arkadaşım. Yazık günah o bedende sana hesap soracak. Birde sütün azalması yiyip içmekle ilgisi yok. Bol sıvı o kadar. Annenin enerjisi gitmesin diye bol bol yiyin diyorlar.Evime gelen ebe bunu üstüne basa basa söyledi. Almanya"da yaşıyoruz. Allah yar ve yardımcın olsun
verysadmom Bir kaç kere cicibebe yle denedim ama hiç istemedi inek sütü. Hala meme emdiği için mi acaba
verysadmom nur-nr_123 onu da yaptım aslında iki emdi sonra yine bıraktı. Gece çok uyanıyo acıkıyo galiba. Emiyo emiyo doymuyo napcamı bilemedim
verysadmom ikizlerinannesi2985 doğru söylüyorsun.. İbadet.. Ne bileyim kaldım arada ne yapayım bilemedim
ikizlerinannesi2985 verysadmom emziren anneler kaza yapabilir diye fetva var ama.. yine senin kararın tabi ama bende 10 cc süt çıktığı halde iyice kesilmesin diye tutmuyorum. Bebeğinin şifası o süt, tutma bence. Yazık günah yavruna
verysadmom Dasbaby amin hepimizin inşallah 🤲 ek gıda alınca rahat tutarım diyodum ama haklısınız, çok şükür herşeyin kolaylığını sağlayan bir dinimiz var hamd olsun 🦋🙏
verysadmom Gulhifa15 biberondan sadece su içiyo. Mamayı verince istemedi. Marka değiştirdim yine içmedi. Biberon değiştirdim içmedi. Memeyi emmeyi sevdi veya anne sütüne alışınca istememiş de olabilir..
Gulhifa15 verysadmom çok şükür iyi ama meme almıyor sağmaya çalışıyorum sütüm o kadar az ki damla damla anca geliyor :( onun dışında iyiyiz :)
verysadmom Gulhifa15 sağlan süt olandan daha az gelir inanki. Sakın strese girme. Bol sıvı yeşillik tüket. Bebeğin uyurken sende dinlen… Meme uçları oluyo ya silikon denedin mi onları. Eds yöntemleri oluyo ben onu yapıp tutturmuştum.