Devriminannesi 4 ay 8 günlük oldu bebeğim. Bazı geceler uykusunda kafasını iyice geri atıp vücudunu yay gibi yapıyor ve kendini uyandırıyor. Gözlerini kaşıyo. Sebebi ne olabilir?
maysa-19 Devriminannesi benimkide bugün habire burnunu kasıyor sanırım polenler çıktığından geri ileri atar ama kafaya dikkat edin kucagijizda yapıyorsa agzinizi uzak tuttun bwn hemen ağzımı kapatıyorum dişlerime carpmasin diye
Ayseagenurcngl Devriminannesi o aylarda yaparmış Bebekler benimkide yapıyordu doktor öyle söyledi normal dedi ama doktora gittiğinizde yinede bi söyleyin derim
deletedmom913 Devriminannesi aynısı bizdede var başını iyice geriye çeviriyor dönmek ister gibi ve süper tarif vücudu yay gibi oluyor popo dışarı kavisli sırt ... doktorumuz normal dedi bize ama... ben hala endişeleniyırun
Devriminannesi Ya bende geçen ay sormuştum o zaman bu kadar yapmıyordu ama şimdi iyice abarttı. Normal demişti doktor. İnternette baktım nöroloji muayene gerekli filan demişler. Çocuğun herşeyi normal aslında çok şükür. Aynı şeyi yaşayanlar var mı diye merak ettim teşekkür ederim herkese