Adababy Kızlar ya dün çok canım çekti gittim yaptım videoya izleyerek yaptım ama, taş gibi oldu hiç yumuşak olmadı kendinizin yaptığı tarif varmı yumuşacık olacak şekilde
Minik1panda Adababy Valla bende yaptım yumuşakta oldu ama tadını beğenmedik. Siz bıyık ihtimalle şerbeti az döktünüz
Adababy Minik1panda şerbeti boldu asıl 3 su bardağı şeker 2 su bardağı su döktüm 2 su bardağıds süt döktüm ama olmadı
iremyy Şerbetli tatlıları hiç beceremem ama ustalık eserim soğuk baklava.Şerbetini mi az döktünüz acaba?
Yagmursonrasitoprakkokusu Adababy valla ben buradan @Nik_mik_yok arkadaşın tarifi ile yaptım harika oldu kesinlikle siz de deneyin. Bimden kuru baklava aldım. Fırında 8 dakika ısıttım. Şerbet de 3 bardak süt 2 bardak şekeri kaynatıp vanilya ekledim. Sonra her ikisi de sıcak olacak şekilde şerbeti baklavanın üzerine döktüm. Akşama kadar dolapta dinlendirip sonra üzerine kakao ve pudra şekerini karıştırıp eleyerek serptim. Ve sonuç muhteşem oldu. Bu vesile ile arkadaşa da teşekkür etmiş olayım 🤗🌸
Esramirza1412 Yagmursonrasitoprakkokusu kuru baklava derken normal serbetsiz paketlerde satılan değil mi yarın bide ben deneyim baklava yufkası felan hiç uğraşmayım🤣🤣
Merveekose Nik_mik_yok ya acaba internette falan sizin yaptığınız tarif varmıdır daha detaylı yazıyordur @Yagmursonrasitoprakkokusu pek anlıyamadım 🥴🥴
Yagmursonrasitoprakkokusu Woody evet var ama nasıl atacağımı bilmiyorum. Çok basit gerçekten. Şipşak yaptım 😂
Woody Yagmursonrasitoprakkokusu https://imgyukle.com/ Buradan seçip yüklemeye başla diyince 2 link çıkacak. Sonu jpg ile biten 2. Linki kopyalayabilirsiniz mesaj atarken buraya. Merak ettim 🙈
Yagmursonrasitoprakkokusu Woody yükelemye başla dedikten sonra fotoğrafı seçiyorum fakat gerisi gelmiyor neden acaba