Minico 3 aylık bebeğimin baş çevresi 39.5.cikti kızlar böyle bir durum yaşayan var mı? Doktor takibe alalım dedi üzüldüm açıkçası sonradan düzeltebilir mi
Alpkk Minico benim bebeğim de premtre doğdu 28 cm ile daha yeni 35.5 cm oldu ama aynı şekilde daha boyu de 56 57 cm kilosu da 4600 oldu başı ayına göre 40 cm olması gerekirken ama inşallah büyür diye dua ediyorum bende
Semanurry Minico benim bebeğim 3 buçuk aylıkken 39 du gayet iyi dedi doktor doğduğunda erken doğmuştu bir de
Dilekmh Minico benim kızım da 32 baş çevresiyle doğdu 3. Ayda 39.5 olarak not almışım cnm normal denmişti ama
Polikistikannee Minico 3 cm büyümüş cok fazla bi fark yokmus bizimde aynıydı 34 cm doğmuştu doktorlar hep korkutuyor
Minico Dilekmh kuzum senin bebiş 32 doğmuş o yüzdendir benimki 36 doğdu ayda kaç cm büyüme beklenir acaba?
Dilekmh Minico ilk 3 ay 2 cm büyümesi gerekiyor denmişti. Ama bence her bebek bir olmaz ki kafana takma Allah’ın izniyle birşey yoktur
Abf Minico Minico 2 aylıkken 39.8 çıkmıştı, Dr 1 cm fazla takip edelim demişti, 3. Ay 40, 8 çıktı, Dr normal dedi
Hifaskkk44 Minico canm benim bebeğimin baş çevresi 3 aylıkken 41.5 çıkmıştı zaten kafası hep büyüktü ultrason da çektirdik 4 defa falan şükür birşey çıkmadı takip altına alması kötü anlama gelmez içini ferah tut genetik olabilir
Polikistikannee Minico Geçen hafta bu yüzden beyin ultrasonu istediler bizden allaha şükür bi sorun cikmadi