Yelda35 Kızlar selam 🙋🏼♀️ oğlum 8 aylık ve annelerde Dogo Arjantin köpek var çok uysal bizlere ama rüzgarı çok kıskanıyor sebebi babamla eşim koklattırmıyor oda haliyle merak ediyor. Evinde köpek olup bebeğine alıştıran var mı ? Ne yapmam lazım
egeninanns Yelda35 terrierim var 6 aylık olacak oğlum hala pek ısınamadı bebeğe . Oğlum çok merak ediyor ama köpeğim hırlıyor bebeğe
Asklepios Yelda35 cane corso var bende 8 aylık. Bağırış çağırış bu aralar ev. Denizi bizden değil bizi denizden kıskanıyor. Ve bu köpekle ırkı çok inat olduğu için bir türlü vazgeçmiyor. Isırma hırlama yok ama araya giriyor direk. İtiyor çocuğu. Valla benden korktuğu için işim kolay ama bebeği kıskanmanın çözümünü pek bulanı görmedim 🤷
Taze1mom Yelda35 pomeranianım var oğlumdan nefret ediyor 10 aydır ikisi ayrı köşelerde büyüyüp gidiyorlar 😂😂
ikizannesi07 Yelda35 annemler de cocker var bizim ikizleri de çok kıskanır havucu sevmeyen köpek bebeklerin ellerinden alıp hunharca yedi ben şok oldum alışıcak zamanla ama epey uğraş veriyorum doktorumuza sorduk o cinsler kıskanır dedi bebekleri severken onuda sevin dedi onlarda bebeklerden farksız çünkü🥰
Yelda35 Asklepios bizimki ilk hırladı sonra Kokladı ama bir eğitmen ile görüştük rüzgarı severken onu da sevin sevginin paylaşılmadığını görsün diye
Taze1mom Yelda35 bir kere kuzenime gitmiştim o zamanlar covid yoktu benimde bebeğim yoktu kuzenimin bebeği emekliyordu ona hırlamıştı ama benim bebeğime hiç hırlamadı yan yana gelince benim köpeğim kaçıyor hemen çünkü köpeğim 2 kilo oğlum onu yakalayınca bazen yerden yere vuruyor hayvan canının dersinde 😂😂
Yelda35 Taze1mom yok bizim köpiş 16 kilo 😂😂 rüzgar bağırınca kuyruğu içeri alıp kaçıyor veya hırlıyor 🤦🏼♀️
Taze1mom Yelda35 sizin ki biraz büyükmüş 😂 Ama kuyruğunu araya alıyorsa korkuyordur savunmaya geçiyordur
Yelda35 ikizannesi07 ah bizim beyaz meleği gören tırsıyor yanına yaklaşamıyor ama gel gelelim rüzgardan korkuyor kıskanıyor eşim yokken ellerini koklatıp sevmesini sağlıyorum 🤦🏼♀️