EsraVeyselAlya Ulkuozkn Ayakta emzirince emiyordu benim ki sizde öyle yapın bide burun tıkanıklığı emmeme sebebi
gmze65 Ben de aynı durumdayım bir haftayı geçti sadece uykuluyken tutuyor bazen biberon da istemiyor her şeyi reddediyor sadece meme değil 😢 çok çaresizim
Dogacdmn2020 gmze65 3.aya yakın dönem ve girdiği dönem meme reddi olabiliyor bizimde öyle oldu ben zorlamadım zamanla düzeliyor bizimkide gün içinde bi iki kere tutuyor gece full emiyor önemli olan doyması senden 1 damlada alsa o şifa gelir ona birde zaten bebekler 3 4 içinde emmeyi olayını bitiriyormuş geriye kalan sürede annenin duygularını alıyormuş olumlu ve olumsuz herşeyi
Ulkuozkn Dogacdmn2020 Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bi durum ya emmiyor mama veriyorum süt kendisi akıp gidiyor 🥺
Dogacdmn2020 Ulkuozkn sağ boşa gitmesin süt üretiminide artırır emmediği zaman süt üretiminide etkiler ben az bü mama hazırlıyoeum aynı anda göğsümüde açıyorum biraz içtiği zaman,çekip,memeyi veriyorum bide böyle dene canım asla pes etme