Eymiiii Merhaba şu sıra her yerde karadut görüyorum aldım şifa niyetine kızıma verdim çok sevdi ama alerjik etkisi var mıdır bilemedim 10 aylık kızım kalası simsiyah kan ilacındadır diye düşünüyorum ama karaduttan mı oldu diye de şüphelendim bilemedim
NhtEg19 Eymiiii ben oğluma kullanıyorum sabah kahfaltısında meyve suyu gibi veriyorum seviyor kan yapıyor hem ekstra şeker katılmıyor
Sln20 Eymiiii Yediği şey kakasının rengini etkiliyor orada endişe edilecek bir durum yok bence. Alerji yapsa ağız kenarında kızarıklık vücutta kabartılar falan oluyor diye biliyorum. Doktor çilek için uyarmıştı beni verirken kontrol et diye. Adedi düşürmekte fayda vardır belki 🥰
-1590sinem Az önce araştırdım bende çok istedim ama karadut özü 1 yaştan önce önerilmiyormus pekmezi verebilirmisiz
Marjinal_Anne2 nursocum Karadut özünü mü veriyorsun canım , ben de Karadut özü ile karamürver arasında kaldım ya
Sln20 Eymiiii Ahh sevdikleri şeyleri bayılarak yiyorlar tabii 🥰 Takip ediyorsunuzdur alerji olursa zaten reaksiyon gösterir 🌸