Bebegimm1 zeynepduha ben aldim geçen zor iciyorum 3kutu aldım deneme amacli 1kutuyu biteremedim etkisini goremedim cunku icemedim tadı pekmezi sulandirip iciyormussun gibi sutum az diye aldim ama zor ictim belki siz seversiniz tadini
Egeanul zeynepduha düzenli kullanman gerekiyormuş ben aldım iki tane ama içemedim pekmez gibi tadı bar zaten
Esra09 zeynepduha doğumdan sonra faydası olsun diye zorla içmiştim pekmezli sudan farksız o dönem birçok şey denediğim için faydası oldu mu bilemiyorum ama bence gerekli bir şey değil onun yerine daha fazla su içtim bence o daha etkili oldu
zeynepduha Bebegimm1 dün eşim aldı e bebekte kampanya varmış 12 adet fiyatına 24 adet.inşallah işe yarar ama fazla kalorili dedikleri için biraz kafam karıştı
Bebegimm1 zeynepduha yorumlarini okudum herkes sutum doldu taşti falan yazmisti burda da etkili diye okumustum bende alim dedim ama icemedim bi deneyin etkili olur inş kolorisi fazla evet kilo aldirdigini okumadım yorumlarında
KUMSAL2020 zeynepduha Yok ya bünye ile alakalıda olabilir ama dediğim gibi yeşil olan daha iyi gün içinde 2 ye bölerek içtim peşinden bol su🥰
Begum26 zeynepduha bende kullandım çok sütüm oluyordu göğüslerim ağrımıştı fazla sütten ama ben severek içmiştim 😅 akşam yatarken içerseniz sabaha sütleriniz artmış olur yani ben çok memnundum 🌸
Mirac16 zeynepduha canım ğekmezli su işte ben belki 100 tane içmişimdir kilo yapmadı ama süte yararı var evet içip uyuman lazım karnın toklen yemekten sonra iç sıcak ıcılmıyor zaten dolaba koy bi tane iç uyu ıkı saat uyu bak nasıl gogsun doluyor aksam yemegını yıyıp iç çay yerine sonra uyu işte ama masraf yapmayıp hakiki güzel bir pekmez bir yemek kasıgı koy büyük bi bardaga üzerine de su koy karıstır iç aynı yani şu damlaşar var süt arttırıcı ben kulanmıştım adını unuttum pekmezlı suyuna 20 damla damlatıp da içersin hem kilo yapmaz kan sekerin düzelir sütünde gelir ama su yemek uyku tatlı şeyler süt yapar ve bol bol emzir meme boşta olsa çeksin damarlar açılıyor