Gamidemi Kizlar oğlum 1 yaş 16 günlük . Yemiyor gram yemiyor sadece emmek istiyor çok yiprandim . Yasayaniniz var mı
Canselsener Gamidemi 1 yas 11 günlük sadece yediği yayla çorbası az önce bi yemek yaptım halı yedi hepsini saolsun 😂
Nik_mik_yok Gamidemi bizde ayniyiz . Yediği tek şey yoğurt ve şehriye çorba si. Akşam biraz sütlaç verdim onu da sevdi ama bikac kaşık işte. Buna şükür diyorum artık.ramazan da daha da zor oluyor ,bizde açız, onlarda hep emmek istiyo .nasıl üretelim bu sütü 🥺
Elif00 Gamidemi canım benım kızımda 20 gün kaldı 1 yaşına girsin oda yemiyor sadece mama ben doktora götürdüm iştah açıcı ilaç verdi şimdi az da olsa yiyor sana tavsiyem bir doktora göster
Gamidemi Nik_mik_yok yemek yemesi gerekirken sadece emmek istemesi beni yıpratıyor 🤷🏻♀️ daha ne kadar sürecek bu böyle . Hayırlısıyla Ramazan’ı atlatalim 🙏🏼
Canselsener Gamidemi valla telefonla yediriyorum yada cam önünde dışarıyı izleyerek canı yemek isterse yiyor tabi yoksa oda yok
Gamzeli Gamidemi 22aylikken kestim canim 24u bekleyecektim fakat su bile icmemeye baslayinca mecburiyetten kestim yani yok bosver ek gidayi kesilince nasilsa yiyecek ac duracak degil elbet ama anne sutu oyle mi ne zaman bilucak bir daha bana da cok dediler aman zayif aman sagliksiz aman senn sutun su gibi ise yaramamis diye ama hicbirini dinlemedim
Gamidemi Canselsener mecburen bende açıyorum oradan bı Kukuli bı Sevimli dostlar 😅 yemeyince bı bebe kavanozu yoğurt yediriyorum napayım ya vicdanimla savaşıyorum sonra da yemedi diye analık ne beter bişey 🥺
Taze1mom Bir anne şiraz üzümü ezmesi diye bir şey önermiş az önce bir pıstta gördüm sabah akşam veriyormuşsun iştahı açılıyormuş