Bugram_5 DilanAslan canım bizde SMA kullanıyoruz gaz felan yapmıyor şişirmiyor da bebekleri ideal kiloyla devam ediyorlar 8 aylığız helan devam ediyoruz 🤗
ikizlerinannesi2985 DilanAslan her bebeğe göre değişiyor. Biz en başta aptamil kullandık, çok feci gaz ve kabız yaptı. Sonrasında doktor tavsiyesi ile sma ya geçtik, çok memnunuz ondan. Biraz deneme yanılma aslında. Hipp iyi ama burdaki herkes doyurucu değil diyor
ArasSeda Bugram_5 ilk 6 ay mama kullandınız mı sma kullanıyorum ben şuan devam sütü olarakda ona devam etmeyi düşünüyorum da
DilanAslan ArasSeda hayır iki gün hastanede vermişlerdi onun dışında hiç kullanmadım şimdi ilaç tedavisi göreceğim için memeyi bıraktıracağım mama bilgimde hiç yok hip duydum sadece iyi diye ama bilemedim 🤷♀️
Yasmincrn Aptamil gaz yaptı, Sma kusturdu nerdeyse tüm mamaları denedim ama kızım similacı sevdi ne kusturdu ne gaz yaptı çok memnunum kullanmaya başladıktan sonra bir kaç kişiyede önerdim onlrda çok memnun denemenizi tavsiye ederim 🥰
DilanAslan Bende aslında sma hip arasında kaldım ama sanırım çoğunluk sma diyor sadece bebeğim doğduğundan beri ishal çok sık oluyor bir annemiz sma ishal yapıyor yazmış ama bilemedim 🤷♀️ Bu sefer çocuk hepten ishal olmasın gerçekten çok arada kaldım 🤔
DilanAslan ArasSeda oğlumun doğduğundan beri hiç kabızlık sorunu olmadı hep ishal 🤷♀️ Sma daha kötü yapmaz umarım
ArasSeda DilanAslan ya sonuç olarak evet cıvık yapıyorlar mama veyahut sadece anne sütü ile beslenirken.. eğer günde 3-5 kez sulu bir şekilde yapıyorlarsa ishal olmuş sayılıyormuş ben de doktora götürmüştüm bu konu hakkında siz götürdünüz mü bilmem ama enfeksiyon kaynaklı olabilir sürekli ishalse
DilanAslan ArasSeda 6. Ayda götürdüğümde doktor ishali gördüğünde doğduğundan beri böyle olduğunu söyledim kilo alımı normal olduğu için sorun olmadığını bazı bebeklere bu olduğunu söyledi bilmiyorum bu sayede mi ama hiç gaz sorunu da yaşamadık.Şuan 14 aylık ishalden hallice ama ishal değil günde iki muz yiyiyor yada elma püresi falan.Birde doktor katı gıdaya yeni geçtiniz su gibi olmaz artık demişti hakkaten katı gıdaya geçtikten sonra gene ishaldi ama su gibi değildi buda sorun değilmiş 🤷♀️ Çok şükür kilo alımı normal olduğu için kafama takmadım bende daha sonraki kontrolleninde de birşey çıkmadı zaten enfeksiyon tarzı.