Yusuiray Mrblar 4 günlük bebeğim var sürekli uyuyor emzikmerk için kaldırıyorum kalkmıyor gogosumu ağzına alıp saatlerce öyle duruyor gözlerinin içi sararmış biraz sizce acil gotursm bakarmi sarılık için
Sydturan Yusuiray tabikide götür benimde bebeğim 3 gunluktu uyanmiyo emmiyoo acile götürdük kan testi yaptı birşey yok dedi sabah çocuk doktoruna götürdük hemen yatış verdi
Defnos Yusuiray benimde haftası oldu bugün sarılık sürekli uyuyor sütun de geç geldi zor durumlar canım ya
Sevde123 Gerekirse sütü sağıp kaşık kaşık ağzına verin benim kızımda hiç uyanmazdı ama iki saat meme de kalıp 4 5 saat uyuyordu doktor da karnı tam doyuyorsa 4 saat uyusun bişey olmaz ama 4 ü geçmesin demişti gece sabahlara kadar uyanık kalıp kasik kaşık ta olsa süt veriyordum öyle geçti sarılığı çok şükür
Mrvesn 3. gün sarılık ve işitme testi için doktora gitmeliydiniz gitmediniz mi? Sarılık için ilk 10 gün çok önemli mutlaka sarılık değerini takip edin. Değerler düşmezse yatış bile verebilirler. Doktora götürmenizi tavsiye ederim. Sarılık bebekleri çok uyutuyor, uyandırmak neredeyse imkansız oluyor ama bir şekilde bebeğinizi beslemeniz lazım.