Nsfh Merhabalar 15 aylik ikizlerim var tek uykuya dusurmem gerekiyor ama o duzeni kuramadim sizler Oglen uykusuna kacda yatiriyorsunuz sabah kacda kalkiyolar oglen yemegi saat kacda veriyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim
Aliye07 Nsfh Benim kızımda 15 aylık, Sabah 8 gibi uyanır kahvaltısını yaptırırım, 12.30, 13.00 gibi mama veririm sonra uyur 2, 2.30 saat uyur uyanınca çorba içiririm, arada meyve felan veririm akşam da bizimle birlikte yemek yer 9.30, 10 gibi uyur
Cookanne Nsfh bız 18. Ayda daha 2 uykuya yeni geçmiştik bu işin Bi Oluru yok, bbeebkkerin dinamikleri farklı olabiliyor
Nursahmetyusufaras00 Nsfh 14 aylik oglum 8 7 gibi uyanıp tekrar 11 civari uyur uyku yoksa 12 .oglen 1 saat uyursa 2 doğru yarim saat uyur uyanır oglen 2 defa olması lazım uykumuz yorulcak iyce ogleden sonra 3 4 gibi uykusi oluyor bu ara .
32075642 Canım oğlum sabah 08:00 da uyanıyor öğle uykusu na da 12;30 - 13:00 arası yatıyo 2 saate yakin uyur uyumadan önce hafif Bi ara öğün yaptırırım. Öğle uykusu sonrası yer yemeğini. Akşam da 10bucuk da uyumuş olur . Şu an 22 aylık oğlum tek uykuya geçtiğimiz de düzenimiz böyleydi. Tek farklı eskiden 9 da uyurdu şimdi biraz daha geçe çekti uykusunu o kadar
Nsfh 32075642 cok tesekkuredrim anlasilan benimde aksam uykularini ileriye cekmem lazim Peki gece besliyormusunuz
Nsfh Aliye07 cok tesekkurler benim sizin gibi denicem yarin bende ogle yemegini be ara yediriyim diye dusunuyordum peki gece beslenmeniz varmi
32075642 Nsfh hayır canım 9 aylıkken gece beslenmesini kestim ben oğlum da kesintisiz uykuyu yakaladık sonra.
Nsfh Cookanne bende Acele etmek istemezdim ama malesef ikinci uykuya asiri direniyor kizlarimdan biri o yuzden tek uykuya dusurmek daha rahat olucak
Aliye07 Nsfh Rica ederim, gece beslenmesini 11 11.30 gibi mama içiriyorum onun dışında gece bişey vermiyorum hiç. 😊