C_E Sngl1223 simdiki bebekler genel olarak ufak sese uyanıyor bende kaynanamda kalıyorum bir süredir hiç doğru düzgün uyutamiyorum inat gibi onlardada ses hiç bitmiyor
Ayseecm Sngl1223 Allahım çok sinir bozucu bi durum bende evde bi iş yapamıyorum canım bebeğim uyurken uyanıkkende zaten yanında istiyor sürekli yarım yamalak işte her şey🤣
Kubrasarigul Sngl1223 bana da herkes ondan oluyor diyor ama bilmiyorum sonuç olarak sıkıntıyı biz yaşıyoruz 😅🤦🏻♀️
Sngl1223 Xyz26 bir iki defa denedim de hafif böyle uyansa müziği duysa daha çok açılıyor ne yapsam bilmiyorum valla ya
Xyz26 Sngl1223 benimki bitek elektrik süpürge sesi ile uyuyor youtube den açıyorum 😂 dene bi istersen
Sngl1223 Xyz26 bizimki gece uykusuna geçerken perişan ediyor beni çok zor dalıyor memede uyuyor koydu mu uyanıyor tekrar sar geri
Xyz26 Sngl1223 bnm süpürge sesi meme de. Ayırınca çalışıyor dk dk bi tık kısıyorum sonra tamamen kapatıyorum
Aygldgnc Sngl1223 bizde aynıyız ya bu aralar memede uyumak istiyor tam uyucsğı sıra alıyorum memeden pışpışlıyorum yatağa koyuyorum hop gözler boncuk boncuk açılmış ağlamıyorda agu agu diye bağırıyor zilli 😅 5 aylığız daha
Sngl1223 Kusannesi çok kötü ama ya İnan nefes almaya korkuyorum eşim yatakta dönerken tutuyorum hemen yavaş dönsün diye beter bi haldeyim😂
Aygldgnc Sngl1223 oyy oyy aynen öle kendimi hep geçecek bugünler diye avutuyorum ilk günden beri ama sanki daha da kötüye gidiyor 🥴 uyku konusunda 😅
KuzeyBaturunAnnesi Sngl1223 bende bir tek oğlum öyle sanıyoodum😬 gerçekten sese nasıl alışacaklae bende bilmiyorum