Asay 2.5 aylık bebeğim var oturmaya çalışıyo kafasını baya kaldırıp doğrulmaya çalışıyo yatırınca sinirleniyo bu kadar erken oturmaya çalışan oldumu bebeklerinizden?oturtsak bişey olurmu😆
[silindi] Asay ben ara ara oturtuyorum çünkü ben oturtmazsam o kafayı öne doğru itip kendini Bi şekilde yuvarlıyor🤣inatlaşmanak gerek o galip çıkıyor ve oturuyor
Sedaaay Asay 2ay 21 günlüğüz uzun süredir bizimkide öle yapıo ama oturtmuyorum korkuyorum 😊bir kere eşim oturttu çok hosuna gitti gülücükler fln 😀
Serap5252 Asay o ayda benimkinde öyle yapıyordu 5 aylık oldu oturmuyor daha o bi refleks 4 ayda doktor kontrol edecek iki elini tutup bakıcak eğer kafayı tutamazsa kalkmazsa sıkıntı büyük
Asay [silindi] Bende denedim şimdi çok hoşuna gitti varya😂Ama kemiklerine falan biley olmaz inşallah😊
[silindi] Asay yani çok uzun Bi süre değil zaten 20 25 saniye en fazla o bile mutlu ediyor onları denedim yani eğer oturtmazsam cidden olay çıkıyor 🤣bir ağlaması var ki duyan diyecek evlerinde yangın çıktı feryat figan adam oturup televizyon izliyor ya
Ayb Asay rica ederim ayrıca gelişimi nasıl destekleyeceğimize ilişkin öneriler de var baştan itibsren okursanız pek çok bilgi içinden işinize yarayanları kullanabilirsiniz sevgiler👍🏻