2kezanneoldu Hanımlar ben cam çaydanlık istiyorum aranızda kullanan memnun kalan varmı intarnette cok görüyorum moda oldu iyice anneme ve kendime almak istiyorum???
Cakmakemel 2kezanneoldu ben almıstım canım tam cam deıldı mika karışımı galıba cok beğenmedik çayını esımle
Hatce1344zm valla kuzum ben kullandim orta boylu bisey rahat oluyor.. eşimle bana iyi oluyodu şimdi dört kişilik olunca maalesef kaldırdım
Minikpandailay 2kezanneoldu Hayatta güvenemiyorum ne cam cezveye ne cam caydanliga 😄 kirilivericek gibi geliyor. Ben onu ateşe koyamam 🤷🏻♀️
Cokomelli 2kezanneoldu Çaydanlık değil ama cam cezvem var iki yıldır kullanıyorum kırılmadı kaliteli bişey alırsanız çaydanlığında kırılacağını düşünmüyorum tabii biraz dikkat etmek gerek çelik çaydanlıkla bir değil sonuçta🙄
turansmom 2kezanneoldu verdiğim 90 liraya yazıklar olsun. Kapağı kırıldı 1 senedir kapak arıyorum, çay yaparkende cok korkuyorum elimde kalaacak heryerim yanacak diye. Caydanlık kapağı önemli sonuçta kırılsa tüm caydanlık gidiyor malesef, önermem