arimbalim_248 Kızlar merhaba kızım 8 aylık ve 2 aydan beri toplasanız yarım kilo almıştır şu pandemidede dr a gitmek istemiyorum hiç maşallah yemesides yerinde ama almıyor çok üzülüyprum 7700 gr
Kadervural arimbalim_248 6 ay sonrası kilo alimi yavasliyor malesef eskisi gibi 1 kilo 750 gram beklemeyin bizimde bozuk plak gibi yerinde sayiyor
Burcu1853 arimbalim_248 benim oğlum da 7 aylık 7.5 kg bende üzülüyorum son ay çok kilo alamamış. Anam bizim ek gıdaya geçtik alerjimiz çıktı. Ondan sanırım kilo alamaması. Be bazı bebekler gerçekten ne yaparsan yap kilo almıyor 🤦♀️ Dert etme gelişimi iyiyse. Ama doktoruna danışmakta da fayda var.
Mircet arimbalim_248 8. Ayda doktora götürmedim 9. Ayda götücem kan tahlili için falan 7. Ayda 400 gram almıştı doktor çok iyi dedi ama 8 aylık 8 kilo anca olmuştur gibi geliyor
uykusuzMoMm arimbalim_248 alerjısı olan bebekler kılo almazms cnm oglumda 8 aylık 10.400 dün baktık kılosuna ama her ay 1.200 kg alan cocuk 600 gram almıs hareketlndklerı ıcın kılo alımı azalıyor bide diş cıkarma doneminde iştahı yok
arimbalim_248 Dzeyy maşallah buyuynce verir keşke bzmkide zayıf olmasaydı azıcık alsa hiç değilse by kadar endişelenmezdim