brchMt o pembe leke bir kac gun bizdede olmustu canim. Sariligin en yuksek oldugu gün 4. Gün , oyuzden oncelikle sakin ol cok yuksek degil degerin. Sütün bebegine yeter. Bol bol emzir uyusada uyandir emzir. Gözlerindeki sarilik zamanla azalmaya basliyor bir kac gune anlarsin azaldigini. Geceleri 2.5 saatte bir saat kurardim uyandirir emzirirdim. 15. Gunden sonra biraktim kaldirmayi zaten o uyaniyor artik. Ilk zamanlar cok yavas emdigi sutum az geldigi icin bir saati buluyordu emmesi. Önsüt arkasüt diye birsey var canim. Ilk gelen önsüt su ihtiyacini karsilar arkadan gelen süt bebegi doyurur daha yaglidir. O yuzden bir gögsü iki kere peş pese ver , sonra diger gogse gec onuda ayni sekilde . Cok kucuk oldugu icin midesi bi kerede gogsunu bosaltamaz. Saatlere ve en son hangi gogsu verdigine dikkat et . Emin ol gececek. Sütün ona yetecek. Her bebekte sarilik olur. Bol bol gogsune al emzir bebeginle bağ kur . Boyle seylere inanmam ama sari ortü orttuler ustune uyurken fYdasi var yok bilemem. Kocakari adetleri. Bende yaptim 😀😀