aysenurbahadir Günaydın herkese 🙂 bebek bezi konusu hakkında yardımınıza ihtiyacım var da migrosun bebek bezi minies kullanan var mı aranızda külot bezini kullanayım diyorum külot bez daha mı rahat olur oğlum 2 aylık
Eymenduygy aysenurbahadir sleepy extra kullanıyorum hem çok ince hem katkısız hem sızdırma yapmıyor 💙
FadikAnne aysenurbahadir merhaba benim oğlum altıncı ayına girdi ilk iki ay prima kullandım sonra minies le devam ediyoruz ben çok memnunum kız kardeşim kuzenlerim baya kullanan da var etrafımda hatta ben bir aydır ıslak mendilini de kullanıyorum
Kara_Melek aysenurbahadir O markayı bilmiyorum ama külot bez kesinlikle. Senin için de bebek için de çok kullanışlı rahat. İşin bitince kenarlardan yırt ve at. Bu arada Sleepy kullanıyoruz 6aydır ve hiç sorun yaşamadım.
Hifaninannesi_58 aysenurbahadir 5 aydir sleepy natural bez kullaniyrm kilot bezini cok rahat ve hic sizdirma yapmadi
aysenurbahadir FadikAnne teşekkür ederim bende bir denemek istiyorum da alıcam sanırım şu an Molfix kullanıyoruz 🙂
Eymenduygy Mine12 sleepy extra yeni çıkan bir ürün 💙 incecik 🥰 doğal ferah ve sızdırma yapmıyor prima kullanıyordum içeriğinden dolayı extra kullanıyorum artık 🤗
askanne10 aysenurbahadir yani şöyle söyleyim ben Bebeğim doğduğu zaman erken doğdu en iyisi marka alındı acil ve sonra iki üç ay kullandık o marka iki üç gecede ıslak kalktı kıyafet değiştik kaç defa Bebeğim bu bezi biri önerdi sonra aldık okudum yorumları pişman oldum dedim içindeki batıyor içindeki diyorlar pişik yapacakmış gibi ama o kadar memnun kaldım ki pişik yok sızma yok üç ayda üç defa ancak sızdı çisi
KubosM aysenurbahadir 3 aydır oğluma kullanıyorun çok memnunum bir sızdırma yapmadı şimdiye kadar canım