Smsek13 Kızlar aklıma takıldı bebeğim hep yüz üstü uyuyor bi sakıncası var mı acaba? Sırt üstü olunca yüzüne dokunuyor, elleri hareket ediyor hemen uyanıyor. 4 ay 11 günlük
guel2604 Smsek13 benim Bebegim 2 aylik ben hep yüz üstü yatiriyorum, cokda rahat uyuyor bu sekilde.. kafasini saga sola dönderebiliyorsa yüz üstü yatarken sorun olmaz.. Allah korusun Meleklerimizi 🤲🏼👼🏼
Denizayazz Smsek13 yattığı yer sert olsun demişti doktorum 3 ay 10 günlük oğlum yüzüstü uyuyor kafasınıda rahat çeviriyor tabi gözetimim altında yatırıyorum
Sodya Smsek13 abös riskinden dolayi yüzüstü yatirilmasi önerilmiyo. Ben gündüz kendi kontrolümde biraz yatiriyim diyorum ama benim oģlum da yatmiyo ya bilmiyo yüzüstü yatmayi. Kafasini koymuyo.koyarsa da gömüyo iyice. Cok garip oğlum 😂😂😂😂
Smsek13 guel2604 amin inşallah canım çok şükür kafasını çok rahat döndürebiliyor dik tutuyor, sadece zararı olur mu diye düşündüm ☺️
Smsek13 Sodya abös riski nedir canım? Bizimki bayılıyor yüzünü bi gömüyor nefes alamamasından korkuyor idim fekat alıyormuş kafasını istediği gibi hareket ediyor☺️
Nesooo Sodya benimki de öyle. Yüz üstü yatmayı beceremedi bir türlü. Ben yardım ediyorum gömüyor kafayı nefes alamaz diye çeviriyorum tekrar 😊
behrem valla ben 15 günlükten beri yüzüstü yatırıyorum başka türlü uyumuyor çünkü, öyle güvende hissediyor sanırım. 🤷🏻♀️
Smsek13 Janset2105 ya ben hiç okumadım hiç görmedim tek sıkıntı nefes alamaması diye sanıyordum 🤦🏻♀️
Sodya Nesooo off aynen :)) sevmiyo da oyle kalmayi ya . Bazen masaj yapiyim diyorum da durmuyo asla 😂
Smsek13 Nesooo ben çok severim belki bana çekmiştir diye düşünüyorum. Bizimkide gömülüyor çok tatlı oluyor ☺️☺️
gunduzgullcan Smsek13 ani ölüm risklerini açıp okursanız yüz üstü yatırma da bebekler 6 ay içinde daha henüz kendi başına dönemediği için ölüm tehlikesi var canım mümkün olduğunda yanından ayrılma
Smsek13 gunduzgullcan tamam canım çok teşekkür ediyorum🙏🏻 Hiç ayrılmıyorum zaten uyandığında iki elinden destek alarak yukarıya doğru kafasını kaldırıyor sağa sola bakıyo
Alazcns Smsek13 yaa ne güzel oğlum asla yüz üstü uyumuyor hatta kafasının arkasi iyice yamuk oldu anası gibi dikbaş inatçı ne yaptiysam yatmıyor 😂
Smsek13 Alazcns canımmm onlarında karakterleri var aslında mümkün değil aksi bişey yaptıramıyoruz dimi😄😄