ZeynepEslem Merhaba hanımlar 🙋♀️ Hepimizin en sevdiği forum özelliği artık AdımSayar yan uygulamamız içinde eklendi. Uzun süredir adım sayarı kullanıyordum. Ben diyette yaptıgım için yürüyüşümde en az 10.000 adım atmam gerekiyordu ve bana en büyük yardımı adımsayar yaptı. O zaman ne yapıyoruuuuz🤔 Adımsayara ışınlanıyoruz. 💃🏼 Hala burda mısınız?
NisaNusti ZeynepEslem benim diyet yapmama bir neden yok cocugum kucakda Durmak istedigi icin suan 3 aylik Eski kilomdanda cok zayif düsdüm:((( hergün 15 saat ayakda dogdu dogali 😥 ama sevindim bir ise yaradigi icin Insallah amaciniza eulasirsiniz💕
Nurrrrrrr ZeynepEslem Yaaa benim oğlum 20 aylık ve ben sütten kestim kesmek zorunda kaldım gerçii olduğumdan fazla kilo aldım ve göbeğim cok sarktı sizin göbek sarkıntıları için ayreyeten kürleriniz varmı acaba 😩😩😩
ZeynepEslem Nurrrrrrr açıkcası sırf sarkıntı için değil ama bel çevresindeki yağlar için yoğurt kürü öneriyorlar. Ama tabi ki her bünyede kürler farklı etkiler yaratabilir. Yoğurt kürünü de Adım Sayar uygulamamızın forum kısmında kür için bilgileri paylaştım
ZeynepEslem Dorukcumunannesi uygulamayı kullanan herkes attığı adımı sayabiliyor. Tabi ki IOS da zaten bu özellik var ama forum ve sağlıklı bilgileri Adım Sayar da buluyorum. 😌
ZeynepEslem Deletedmom0102 ya hadi insallah 😊 bende salmıştım kendimi baya ama artık yok. Yeniden döndüm bakalım 😊geçen sene aralık ayında başladım haziran’a kadar 16 kg verdim ama sonra bırakınca haliyle yarısını geri aldım. 😔