dilekkogretmenn Sevgili anneler, isofixli, uygun fiyatlı, kullanışlı oto koltuğu önerileriniz nedir? Şimdiden çok teşekkür ederim. 🙏
agacsizkoala dilekkogretmenn Kraft tecnofix kullanıyoruz bir seneden fazladır henüz kötü bi yönünü görmedim sadece yatar pozisyonda iken çok az yatıyo ama güvenlik açısından çoğu oto koltuğu bu şekildeymiş
Pinar_kb dilekkogretmenn baby2go rover aldık. Izofixli, 0-36 kg, 360° dönebilen, 4 yatar pozisyonlu. 900liraya almıştık
Mom727272 dilekkogretmenn ben de araştırıyorum, karar verdiginiz de yazabilir misiniz? ☺️ Be safe, joie öneriyorlar ancak pahalı geldi bana
dilekkogretmenn Mom727272 merhabalar, karar verdik bizde kanz hummer model alacağım 360 derece dönebilen 😊
AsyaDuaOz @dilekkogretmenn Besafe kesinlikle, tüm testlerde şiddetli kazalarda dahi bebeklerin zarar görmediği tek oto koltuğu
mrsyksll dilekkogretmenn besafe modular i size 0-18 kg aldım ben 2 bin TL fiyati. Hem adac testini geçmiş başarılı bir koltuk. Daha büyük yaşların koltukları daha uygun fiyatlı. uzun yolculuk yapacaksaniz bizim gibi kesinlikle adac testini geçmiş koltuk almanızı öneririm.
Mom727272 dilekkogretmenn teşekkürler bilgi verdiğiniz için ☺️ fiyatı da iyi duruyor, ben de çok pahalı bir şey almak istemiyorum
dilekkogretmenn Mom727272 rica ederim 😊 aynen hepsi buradadan indirimden aldık bizde yorumları da çok güzeldi umarım memnun kalırız