Angelgirl Merhaba kızlar bebegımım boynunda kızartı vardı doktora gosterdım egzama dedi ve bı krem önerdi eczanelerde bulamadım İnternetten sıparıs verın dedıler krem elimde olana kadar bana önerebileceğiniz bısey var mı ne yapmam lazım…
Tugceonrdml_ Angelgirl egzama için sudocrem duymuştum bir araştırın isterseniz heryerden bulabilirsiniz bebeklerde kullanılıyor pişik kremi bakım kremi vs olarak 🌸 rabbim şifa versin inşallah
hanasil la roche posay cicaplast baume b5 kesinlikle tavsiye ederim bebeğimin yüzü kötü durumdaydı doktorumun tavsiyesiyle aldım aşırı memnun kaldım
Angelgirl hanasil canımm ıste doktorda onu yazdı h7c bı eczaneden bulamadım la roche posay lipikar baume balsam losyon bunu yazdı trendyoldan sıparıs verdm 12 mayısa kadar elımde olurms kısıtlama oldugu ıcın🤦🏻♀️o zmna kadar ne yapamiym yayılır dıye korkuyorum
Angelgirl Eymen14 smdi bu dedıgınızi alıp kullansam dıgerıde elımde oldugunda kullansam bı sorun olur mu acaba
Eymen14 Angelgirl Siz bilirsiniz bence kendi doktorunuzun dediği kremi kullanın bizim doktorumuz bu kremleri vermişti geçti hemen