Gorkeminannesiii Bugun uyuyakalmışız kardeşim ben babam uyandıkki saat 4.25 ☹️ niyetlendim tabikide bırakmadım ama sundan korkuyorum sutumde azalma olurmu sizce yarın 😔 varmı başına böyle olay gelen?
Ikraamom Gorkeminannesiii süt olayını bilemem emzirmiyorum ama allah o bebenin aç kalmasına musade etmez bide niyetlisin bence sütün artar bile ben böyle olaylara inanıyorum ama sen çok zorlanmaz mısın aç susuz bence bu gün tutma parasını ver birine
Annecik60 Gorkeminannesiii o şekilde denemedim ama bir günde azalma olacağını düşünmüyorum iftarda da bol sıvı tükettiyseniz Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz bugün iftardan sahura kadar bolca su tüketirseniz sizin için daha iyi olur. Allah kabul etsin 🌼
2205yasemin Gorkeminannesiii valla Ramazan başladığından beri oruç sahura kalkmıyorum ilk iki gün denemedim malum alarm kurarak oğlum benden önce kalktı haliyle onu uyutana kadar saat geçti ben de kalkmıyorum 😂
Gorkeminannesiii Ikraamom niyetlendim kuzum artık bozmak ne bileyim içime sinmez gibi Allah sabrını verir inşallah 💖🤲
Ebrugoktug08 Ikraamom sonradan tutabileceğin oruçların parası olmuyor canım maalesef bende emzirdiğim için tutmuyorum sütüm az bebeğim küçük diye ama mecbur onları sonra tutmak zorundayım para olayı hasta olup eğer bi daha tutamayacaksa sağlıktan dolayı o zaman parasını vermek zorundasın
Berenikom Off sinir oluyorum kocam sahura kalkmaz hayatta. Su içer yatar . Annesi ablası da böyle. Hiç kalkmazlar. Sadece iftarda ne yedilerse o. Bazen bende yemiyorum sinirden 😄 emziriyorum sorun olmuyor
Mom084 Berenikom valla ha sahur a kadar ne yedim o kar 😆 susuz hele ben iftarda su içiyorum TM.diyorjm.😎