KereMini1 Calpol verdim az once yatakodam 24 25 derece gibi suan. Ben kisa kollu geziyorum ama yatarken yorgan ortunme geregi duyuyorum. Simdi oglumda tulum vardi cikardim pijama giydirdim ustunu ortmeyeyim mi nasil yatirayim :///
Yigitkomuz_ KereMini1 sakin örtme canm duşa sok ılık bizimde oldu ocak şubat ayıydı 39 u bile gördük zibinla durdurdum gece bile çünkü düşmedi doktorada götürdük şurup verdi gene düşmedi sürekli duşa sok demişti doktor
deniz5568 KereMini1 Alnına ensesine ıslak bez koy 5 dk dursun. Bebeğimin iki aylık aşısında ateşi çıktığında ben öyle yapmıştım iyi gelmişti. Birde altını açıp ılık suyla pamukla silmiştim özellikle erkek bebekse mutlaka altını açın sıcak kalmasın. Yatarken de ince birsey örtebilirsiniz sıcak tutmayacak
Nrnfth KereMini1 Örtmeyin tabi hatta pijamada giydirmeyin eviniz sıcakmış takip edin sürekli yükselebilir atesi daha fazla
Uykucubv KereMini1 camı açın icerisi sıcak olursa düşmez daha çok çıkar 2 gündür bu ateşten çektiğimi bir ben bi Allah bilir 20 kere suya soktuğumu bilirim
Selimustafa KereMini1 çok geçmiş olsun. Üzerini örtmeyin atesliykrn tamamen soyundurmak da iyi değil üzerini örtmek te çorapsız incecik bı kiyafetle yatsin