Metehan123 Kızlar mastit olup antibiyotik tedavisi göreniniz var mı emzirirken nasıl yol izlediniz dr bana mastitli göğsünün sütünü çocuğa verme dedi tek göğüsten gelen sütle ne kadar doyurabilirim bilmiyorum
Elifefeibrahim Metehan123 antibiyotik kullanmadim ben ilk zamanlar sut biriktigi icin olmustu sicak suyla surekli bamyo yaptım sicak tuttum ovaladim yagladim masaj yaptim gecti
Elifefeibrahim Metehan123 lahananin yaprağını haslayin bir kat sicak suda sonra buzluga koyun biraz dondurun gogsunuze surun geciriyor
Beyza1212 Metehan123 valla tatlım ben dört defa antibiyotik kullandım dört kere mastit oldum çok sancılıydı antibiyotik den başka bişey kullanmadım çünkü hızlı gecirdi çok süt olmasından kaynaklanıyor birde bebek tam boşaltmadğu için oluyomuş gecmiş olsun canım .
Metehan123 Elifefeibrahim neler yapmadım ki ya ne menet bişeymiş bu kulaklarıma varana kadar ağrım var resmen
Metehan123 Beyza1212 dr sana da mastitli göğsünden gelen sütü verme dedi mi yoksa emzirmeye devam ettin mi
Beyza1212 Metehan123 Verme dedi iltihaplı akan mastit de var normal Akıp mastit olanda var doktor uygun görmedi pompa ile sağıp dök yeni süt gelsin iyileşsin dedi benim sütüm yetiyorsu tek gögsümden emzirdim zaten benim bebeğim hep tek gögğs emdiği için ben sık sık mastit oldum normalde 10 dk biri 10 dk diğeri dediler hep
Seymaplyrl Metehan123 mastiti geçirmek için yapmadığım kalmamıştı canım araştıra araştıra buldum ters emzirme yöntemi bebek daha emerken açıldı benim kanallar mastit bitti
aay1 @Metehan123 ben antibiyotik kullandım ve mastitli göğüsümden de emzirdim doktor emzirme falan dememişti bana çok şükür birşey de olmadı yani
Ayse_94 Metehan123 Bende bilac kere mastit oldum hep antibiyotik kullandım özellikle emzir dedi doktor antibiyotik geçmez çocuğa demişti. Hatta em son antibiyotik bile fayda etmedi iltihaba çevirmiş cerrahi müdahele uygulandı çocuğumu emdiremedigim için
Eylusunannesiii Metehan123 doktor ozellikle orayi emzir demisti ben 2 aydir tek gogus emziriyorum mama takviyeside yapiyorum mecburen 😕
Seymaplyrl Gygy mesela bebek sol göğsü emiyor ya canım ayakları sağ göğsün orda oluyor bebeği 180* döndüreceksin ağzı sol göğüste ayakları da sol tarafta oluyor ters emzirme yöntemi oluyor bu çok etkili bebek daha emerken mastit bitiyor kanalların hepsi açılıyor
Hndd Metehan123 asıl mastitli olan göğsü bol bol emzirmelisin ki açılsınn ben öyle yaptım çok şükür geçti🙏 Çok geçmiş olsun
Gygy Seymaplyrl ]bi nevi koltukaltı emzirme klan pozisyonu diyorsunuz sanırım deneyeceğim teşekkürler