Lagertha turansmom canım henüz yeni başladım bir hafta oldu ve sanırım ayda bir değiştirmek gerek öyle yazıyordu kullanım kılavuzunda. Ki avent de öyle sitesinde okumuştum o da 4 hafta sonra değiştirin diyor.
turansmom Lagertha Aventide en fazla iki ay kullanıyorum zaten onu her seferinde mikrodalgaya su koyup kutusuna koyup kaynatiyorum çünkü ama bunda oyle birşey yok malesef. Tamam deneyeceğim çok teşekkürler❤
ECAA Eloo005 bibpse hic para verme bende aldim biraz tuttu sonra bıraktı simdi nuk kauçuk aldim onu emiyor vallaha hemde.ucuz
Bernayben Benim bebeğim 2,5 aylık ben de 1. Ayı doldurunca nuk ve aventin emziklerini verdim tutmadı, bibs verdim tuttu halen bibs kullanıyoruz.
Rainyellow Eloo005 ben avent almıştım ama tutmadı daha doğrusu ağzını kocaman açıyor bizimki emzik ağzına oturmuyor (göğüs ucum biraz büyük ) avent biberon kullanıyorum ona parmağımı geçirip öyle verdim baktım cop cop emiyor🤷🏻♀️ Dedim biberon başlığına uyan bir emzik bulmam lazım ve buldum 😍 şuan onu kullanıyoruz eğer bebeğiniz biberonu güzel tutuyorsa tommee tippee closer To natura trendyolda var
Eloo005 Rainyellow önceden biberon tuttu bir 2 defa artık onuda çok zor tutuyor sütümü sağıp veriyordum istemiyor gibi napicam bilmiyorum ya
Mbal Eloo005 doğduğu zaman ilk bibs verdim tuttu. Sonra avent daha çok sevdi gibi. Şimdi 3 aylık bibs emiyor aventi istemiyor. 🤷🏼♀️
yprkarzu bizde 3ay 15 gunluguz philips avent nuk slikon nuk kaucuk denedik hic birini almiyo malesef öğürüyo