hsyn Yaa bugun oğlumla baya bi yuruduk simdi de uykusunda cok huzursuz acaba bacaklari mi agriyo diyorum (22 aylik)
Karakayasveet05 hsyn benim kızımın çok ağrıyordu ama o akdeniz ateşi oyuzden bazen büyüme evresindede oluyor öyle
asz hsyn tabii yorulduğundan da olabilir ,büyüme ağrıları da olabilir.benim çocuklarımda belli yıl aralıklarında olurdu küçükken.şuan büyüklerden biri 13 yaşında,öteki 12 yaşında hâlâ olur ara ara.doktor büyüme ağrısı boy attığı için olur demişti.
hsyn asz benmde de cocukken cok agrirdi bacaklarim hep geceleri aglardin :( allah yardimcilari olsn kuzularin
Prens0205 hsyn olur canım çok yürüdüğü koştuğu zaman oğlumda hep ayaklarını hareket ettiriyor uyurken huzursuz oluyor ben öyle olduğunda çay kaşığı ile ağrı kesici veriyorum doktorumuza söylemiştim o dedi 1 çay kaşığı ver bacakları ağrımıştır dedi
hsyn Prens0205 yaa yasaklar geldi diye annemin bahcesine gittik 2 saat surekli kosturdu durdu bide anneme yuruyerek gittuk geldik 😂 sanirm o yuzdrn verdim agri kesici cok sagil cnm
Prens0205 hsyn hahaha oy kuzum yorulmuştur tabi biz bile biraz fazla yürüdükmü ağrıyor bacaklarımız mışıl mışıl uyusun 😇