1kelebek1panda Artık kel kalmaktan korkuyorum tek ben miyim böyle olan saçlarım çok uzun benim kıyamıyorum kesmeye ama artık hergün saç süpürüyorum çocuğumun avucundan bile benim saçım çıkıyor ne yapıcam bi bilgisi olan var mı
Hohomoromu 1kelebek1panda vitamin desteği alman lazım canım ya da Dr verdiği vitamin kalsiyum vs varsa aksatma kullan
MelikeKrnz 1kelebek1panda Aşırı saç dökülmesi adında form açmıştım ordan yorumlara bakabilirsin canım
beyazkelebegim 1kelebek1panda benimde hem saçlarım çok uzun hemde çok dökülüyor, şuanlık için bişeyin fayda edeceğini düşünmüyorum. Ben sürekli örüyorum daha rahat ediyorum orda burda kılda dökülmemiş oluyor tavsiye ederim
1kelebek1panda beyazkelebegim bende örüyorum tararken bi dünya örerken bi dünya duşta öyle şaştım kaldım artık
Elisaninannesi 1kelebek1panda benimde bebeğim 4. Aya girdi saçlarım dökülmeye başladı normalde hiç dokulmezdi şimdi heryerde saç bebek anneden herşeyi aldığı için bizi kuruttu 😂zamanla geçiyormuş inşallah geçer. Uzun saçlarımi kestirdim heryerden saç topluyorum diye.
1kelebek1panda Elisaninannesi ay işte en sinir olduğum ev temiz ama heryer saç içim rahat etmiyo bidaha süpürüyorum benim bebiş de dört aylık
Elisaninannesi 1kelebek1panda bende öyle çok sinir oldum en sonunda kestirdim saçımı ama.yine dökülüyor 5_6 ayinda bazılarının durmuş
bus1 1kelebek1panda aynı durum bendede var canım 4aylik bebeğim. Çok uzun saçlarım vardi kisacik kestrdim bu yüzden üzülerek ama hicbi fayda yok kenarlardan açılmaya başladı resmen kel adamlar gibi o derece dökülüyor
Hndd Aynı durum bende de var bebeğim 5 aylık oldu sanki bi tık azaldı 🙏 evde her yerdeee saçlarım var her yerdeee sinir oluyorum artık sanırım bu da bi süreç kendliğinden biter diye umuyorum
Emir123ali Bu sayfada bi arkadaş önermişti bende eşime aldırdım sizde deneye bilirsiniz arkadaşlar iyi geliceğine eminim